top of page

Koefnoen Live

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en karikaturen het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal met naast nieuwe types ook vertrouwde gezichten als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de trendsettende Zeeuwse garnalenpelsters Roelfje en Wimpje, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. 
 

Na tijden van huidhonger, homeschooling en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine, van opruimen, boosteren en #vragenblijvenstellen, krabbelen we langzaam weer op uit de lockdownmodus. Wat is er gebeurd en wat is er intussen van ons geworden? Maak je nu eindelijk al die quarantaine-idealen waar of trek je woedend met een fakkel de straat op? Hebben we elkaar voor de gek gehouden of zijn we gek gemaakt? Op Zoom kon je anderen nog uit zetten, maar hoe doe je dat live? Dus wat gaan we doen, een stap terug of een sprong vooruit?


In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich, samen met Sanne Franssen en Kiki van Deursen, in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

KOEFNOEN_LIVE_BANNER met logo (c) Mark Engelen.jpg

Trailer Koefnoen Live


Script - Paul Groot, Owen Schumacher & Jeremy Baker
Liedteksten - Jeremy Baker
Regie - Jos Thie

Decorontwerp - Thomas Rupert & Roos Veenkamp
Lichtontwerp - Marc Heinz & Jasper Nijholt
Kostuumontwerp - Maartje Wevers
 


Choreografie / staging - Chiara Re
Pruiken: Head Affairs - Carolina Leenders

Muziek / Arrangementen - Jeroen Sleyfer
Geluidsontwerp - Ray Elderman
Producent: - More Theater Producties

Creatives

Cast

Owen zwart wit.jpg
Owen Schumacher

Owen is schrijver, acteur en fotograaf. Hij was o.a. te zien in de theaterproducties Stessen, Spamalot, Laten We Eerlijk Zijn en Chez Brood. Hij was speler en tekstschrijver voor vele programma's, als Dit Was Het Nieuws, Spijkers met Koppen, Kopspijkers en Even Tot Hier. Ruim dertien jaar lang was hij één van de gezichten van Koefnoen

Paul Groot (c) Annemieke van der Togt.jp
Paul Groot

Paul Groot is vooral bekend door zijn imitaties en types in satirische televisieprogramma’s als Kopspijkers en Koefnoen.

Hij speelde in Spamalot, Shrek, en speelde Adèle Bloemendaal, Wim Sonneveld, Robert Long en Cole Porter in musicals over hun leven. 

 

Hij stond in A Little Night Music, De Kikkers, A Funny Thing Happened on the Way to the Forum, Putting it Together en Into the Woods. 

Jeremy Baker - Foto Ivo Geskus @specialp
Jeremy Baker

Studeerde aan de Academie voor Kleinkunst. Speelde in musicals als o.a. De Producers, Into The Woods en

Robert Long.  

Televisie o.a. Toen Was Geluk Heel Gewoon, Schoolplein, De Club Van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep en I.M..

 

Voor TV schreef hij mee aan o.a. Klokhuis, Kinderen Voor Kinderen, Zondag Met Lubach en voor het Eurovisie Song festival 2021 de Eurovision Tutorials van NikkieTutorials.

Sanne Franssen zwart wit.jpg
Sanne Franssen

Sanne speelde in BOY7 Live On Stage, Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou, The New Prince, Prinses op de Erwt, Assepoester, Roodkapje en A Little Night Music.


Samen met Christian van Eijkelenburg startte zij het cabaret-duo De Fransse Eijkel waarmee zij in 2016 de Publieksprijs won en de 2e plaats behaalde op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Kiki van Deursen-Hetty de Kruijf zw.jpg
Kiki van Deursen

Na haar opleiding speelde Kiki de hoofdrol in Otje. Direct daarna speelde zij een van de hoofdrollen in Spookbeeld - Van God Los de serie. Kiki is o.a. bekend van de tv serie Smeris, De Affaire en Dit Zijn Wij. Ook speelde ze de hoofdrol in de film Bella Donna's en is ze te zien geweest in Draadstaal en Even tot hier.  De laatste theaterproductie waar Kiki in te zien was, is de musical All Stars.

bottom of page